onsdag, januari 30, 2008

En miljard tårar har jag gråtit...

... till denna låt i min ljuva ungdom *nostalgisk* Brustet hjärta...
Men det var då det!




Numera så tänker jag på min kära make & livskamrat och mina högt älskade söner när jag hör den. Och fäller jag tårar, så är det bara glädjetårar. Glädje över att dom finns - min egna lilla goa familj.

torsdag, januari 24, 2008

Gitarrhjälte? Jag? Njae...




Men snablarns vad roligt det är!!! Tyvärr kraftigt beroendeframkallande. Tid & rum försvinner och kvar sitter man nu med bortdomnade fingrar, men med ett fånigt leende på läpparna över att maskinen tycker att "You Rock"!! Min favvo-låt så här i nybörjarstadiet är "Rock and Roll All Nite" med KISS *S* Jag pratar alltså om spelet "Guitar Hero", i detta fallet på Wii. Fast det fattade väl Ni. Ville bara förtydliga. "And I... wanna rock and roll all nite, and party every day!" *sjunger*


Kanske någon kommer ihåg att snälla Dubbelörnen förärade mig ett fint skåp här före jul? Har äntligen satt igång med ommålningen av det. Ska snart dra på ett varv till:



Det kommer att bli så fint där det ska pryda väggen i hallen :)



Såg Ni handbollsmatchen mellan kära Sverige och Spanien igår??!! Gaaahhhh, säger jag bara, vilken sista-sekunden-rysare!



Bilden på Jonas Källman har jag lånat av Aftonbladet/Nils Jakobsson.

I kväll är det dags igen, denna gången match mot Tyskland...


Så där ja, nu har fingertopparna nästan återfått känseln igen så nu är det bara på't igen! Gitarr-skillsen skall övas upp! *flinar*

Tillägg kl. 23.08... Stoppa mig! Please!! Jag kommer att ha svårt för att förklara för läkaren att mina händer å armar är söndertrasade pga av fejkgitarrspel... *gulp* Jag måste snabbt in på avvänjning... Å till råga på allt så torskade handbollsgrabbarna... :(

måndag, januari 21, 2008

Me like!


Den här tavlan, målad av en norrbottnisk konstnär, hänger i vårat "kontor". Det är ungefär det enda som jag gillar med detta rummet. Ja, datorn också förstås. Den gör ju att jag kan hänga här och på alla Era bloggar :)
Men resten... Måste tas tag i. Inom en snar framtid. Som så mycket annat då. Jag skulle vilja göra detta till ett mysigt rum som passar både makens och mina behov och smak.
Tål att lägga en funderare på. Under tiden så tittar jag på den, för mig, charmiga tavlan.

Annars så är det en njutbar tid för ett handbollsfreak som jag med EM på tv:n. Dock inte idag, men i morgon fortsätter hela härligheten tack vare Svärjes avancemang. Håller tummarna för att Kim Andersson och gänget pallar några matcher till!

Till slut... Ni, kära bloggvänner, berikar med Era vackra bilder och finurliga texter!

onsdag, januari 16, 2008

PMS å UMS å ...

... Tilda Nakenfejs är vad jag tänkte avhandla idag.

PMS-monster, ja det är jag nu och då. Akta er vad sur å grinig jag kan vara då.
UMS-monster, japp det med. UnderMenstruelltSyndrom. Som för många andra så fullkomligen skriker min kropp efter choklad när jag har mens. Alla andra veckor så är jag tillräckligt galen i choklad, under denna vecka så blir jag ett chokladmonster giganticum! Och jag ger efter. Det är jobbigt må ni tro att gå och tänka på kladdkakor, Marabou, Karl Fazer, Droste dagarna i ända i en vecka i sträck. Så det är klart att jag ger efter. Det kunde ju varit värre. Det kunde ju varit så att jag blev ett fiskbullemonster. Det skulle vara jobbigt. Alldeles speciellt med tanke på att jag icke tager en fiskbulle i min mun, annat än möjligen under pistolhot.
Så... Jag är nöjd ändå. Trots att det inte är bra att äta för mycket choklad.
Choklad är gott.



Plockade fram min halvfärdiga Tilda ur skrubben. Tilda Nakenfejs. Stackars henne. Hon har väntat på hår å kinder å ögon ett bra tag nu... Det blir så när man periodvis föredrar att vippa på tårna framför andra saker.



I handen håller hon en beskrivning på en virkad väska som jag vill börja med. Men först... borde... jag sy den beställda Tilda'n, sy Tilda Nakenfejs färdigt innan jag hugger tag i virknålen.
Eftersom det är rätt bekvämt att skylla på någon annan, så skyller jag virklustan på PennysHouse-Pernilla :)

För övrigt bör jag väl meddela att julen packades ner, av mig, i lördags. Har antecknat inför framtiden att det inte hjälper att vare sig bara ställa fram kartonger eller att endast stirra på sakerna. Det måste till handkraft. Jag måste bokstavligen ta grejerna i egna händer.

tisdag, januari 15, 2008

Det kryper i kroppen på mig...!

Nu efter middagen så ville älskade 12-åringen och hans kompisar visa mig några "läbbiga" grejer på YouTube... Jag verkligen avskyr att se när folk bryter någon kroppsdel! Naturligtvis hade dom tagit fasta på det och visade mig en massa klipp från MTV Scarred. "Bara en till, en till måste du se, vänta bara den här!"
Nu rullar dessa små filmer framför ögonen på mig och det gör så himmelens ont i hela min kropp...

Nu ska jag packa ihop hela gänget och skjutsa ner dom på träningen!

Varmaste bloggkramar till Er alla!

torsdag, januari 10, 2008

Varsågoda!

Ni ser definitivt ut att behöva en chokladpolkagris idag :)



Släpade med mig min primadonne-ängel ut på altanen nu för att hon skulle få förevigas i dagsljus *S* :


Har dagen fri fram till klockan 14 då jag har ett möte på jobbet.
Julen skulle ha röjts undan för lääänge sedan, ja senast i helgen som var. Nu blir ju inte allt som man planerar, det kanske vi är flera som har erfarenhet av? Så, nu finns således julen kvar här hos oss. Den borde åka idag, då jag verkligen har tid. Sen att jag har suttit här och häckat sedan grabbzen gick till skolan och kära maken åkte till jobbet... Eh... Lite förvånad blev jag när jag nyss reste på mig och gick ut i köket och upptäckte att allt var kvar! Inte en julpinal hade förflyttat sig ner i någon kartong. Konstigt. Trodde att det var sådant som bara blev gjort av sig själv, bara tanken tänktes. Men även detta borde jag ju ha lärt mig av tidigare erfarenheter. Så är alltså icke fallet. Här krävs mänsklig handlingskraft i form av, i detta fallet, en stycke Flisa.

Ska bara sitta en liten stund till, sen ska jag nog sätta igång.

Tillägg kl.13.19... Erkänner utan omsvep att precis inget har blivit gjort och nu är det dags för mig att dra till jobbet. Men ack vad skönt det är att bara få vippa lojt på tårna vissa dagar *ler*

tisdag, januari 08, 2008

Inget flitigt blogg-bi här inte..

Men jag finns här i kulisserna *S*

Titta vilken bedårande liten primadonna jag numera har i min ägo :) Jag diggar henne skarpt!
Ska försöka hinna fota henne i nåt sorts dagsljus nån dag...




Veckan som har förflutit sedan årets första dag har jag tillbringat hemma, på jobbet och i diverse olika sporthallar. Till viss del har jag även vistats i olika sorts butiker.
I lördags kom våra bästa vänner över på kvällen och detta underhöll vi oss med:
Bröd, räkor, majonnäs, aioli, sallad, ägg, ostar x flera, kex å crackers å rån, vin, cider, öl, godis, popcorn, JVM-final och så vidare och så vidare :)

Jag har fått en beställning på en Tilda-ängel, så alla som har ork å lust kan väl mana på mig med jämna mellanrum att sätta igång! Speciellt Faster Atta... *S* Ge mig lite av Din snits å fart, tack!

Vännen och innehavaren av bloggen Lantluft, dvs fru Dubbelörn hade gjort en grej hos sig som jag naturligtvis var tvungen att testa... Inte vet jag om jag låter som en speciellt trefvlig person *asg*


Your Birthdate: August 30

You have the type of personality that people either love or hate.You're opinionated, dramatic, intense, and very outspoken.And some people can't get enough of you - they're totally addicted.Others, well, they wish you were a little more reserved.
Your strength: Your flair
Your weakness: If you think it, you say it
Your power color: Scarlet red
Your power symbol: Inverted triangle
Your power month: March



tisdag, januari 01, 2008

GOTT NYTT ÅR!!!

Jag önskar Er alla ett underbart 2008!
Spännande med ett nytt år framför oss, undrar vad det året har i sitt sköte för oss alla?!
Det återstår att se...
En sak som jag hoppas iaf är att vi fortsätter att "ses" genom det härliga bloggeriet :)
Lev i nuet! Var tredje sekund kommer att nytt "nu", ta vara på det!
Kramar!!