tisdag, oktober 28, 2008

Here we go again..!

J*klar anåda vilket pissigt humör jag är på! Jepp, PMS-kärringen är här igen :(
Tur att kära maken & svågern inte kommer förrän om några timmar, i natt alltså, och då sover jag nog sött.

Grabbarna, pigga och glada mitt i höstlovet, håller för fullt på att bädda i ordning åt farbror sin där uppe... *ler trots allt*

Men nu ska den här surpuppan ta sin jättechokladkaka, sin cola och sin nyinköpta Drömhem & trädgård och sätta sig i soffan och svulla. Och vara jobbigt pms:ig. By my self.
Tror jag måste söka för det här.

Take care!

Ps. Jag slapp hämtpizzan, grabbsen ville så gärna ha pannkakor :)

Mörkt & regnigt... & en utmärkelse!!

Känner bara för att kura ihop mig i soffan, ringa efter värsta cateringbuffén och sitta framför tv:n och käka med en bunt tända ljus... Det lär väl bli det, men cateringbuffén får väl bli... hämtpizza... *försöker intala mig själv att det är nästan lika gott*

Glad blir jag då i regnrusket när jag trippar in till Knasmamman Lallis och finner att hon har gett denna till mig:


Tusen tack!!
Fick samma utmärkelse för ett tag sedan av Synne, så nu är jag bekväm och slår två trevliga flugor i en endaste smäll ;)
Rules:

1. Den nominerade får lägga upp bilden på hans/hennes blogg.
2. Länka till personen du fick den ifrån.
3. Nominera minst 7 st andra.
4. Länka till dem i inlägget.
5. Lämna ett meddelande på den nominerades blogg.

Sju härliga bloggar som jag, denna gången, väljer att ge utmärkelsen till är:

Ni, bland andra, förgyller mina bloggrundor :) Tack!!

I kväll får vi besök fra Norge! Grabbarnas favoritfarbror kommer :)

Take care!

söndag, oktober 26, 2008

Då ska vi se...

Detta är på ett ungefär vad jag och kollegan klämde i oss till frukost när vi var på planering på herrgård:

-Juice
-Olika smörgåsar med ost, skinka, salami, marmelad och så vidare
-Croissant
-Fil, flingor, russin
-Kokt ägg
-Bacon, äggröra
-Plättar med sylt och grädde
-Kaffe
-Miniwienerbröd

Behöver jag nämna att vi var Systrarna Proppmätt gott och väl fram till lunch..?

lördag, oktober 25, 2008

Dammtorka blir världens...

... lättaste om man har på "Prince" alla gamla godingar på kraftigt hög volym! Det kan möjligtvis ta lite längre tid pga av att man får lite spastiska ryck med jämna mellanrum ;)

*spattar tillbaka till dammtrasan*

Tillägg en stund senare.... Det går minst lika lekande lätt med Äjsi Disi på sjukt hög volym!!

måndag, oktober 20, 2008

Jag drar!

Ett par dagar, på planeringskonferens. Jag och ena kollegan, vi är lika tokiga i hotellfrukost båda två så vi njuter alltid av våra konferenser ;)
Så, nu drar jag i morgon bitti och kommer hem igen på onsdagkväll.
Var inne på bloggkoll nu och såg att det finns 45 nya inlägg att läsa från dom bloggar som jag följer... Där kan man snacka om att jag har kvällslektyr så det räcker när jag kommer hem igen! *ler*

Have fun så länge!

Ps. Jag tror nog att jag är typ elva igen... Går omkring och nynnar på Gyllene-låtar mest hela tiden nu. Den däringa nostalgitrippen fastnade rejält! "Kärleken är inte blind men, ganska nääärsynt, hon snavar och faller och bär sig ganska klumpigt åt" *sjunger med hes hals*

fredag, oktober 17, 2008

Fredag, igen!

Inte för att det gör mig något. Att det är fredag mest hela tiden alltså *S* Med den här takten så är det baske mig julafton vilken dag som helst!

Jag sitter här och förundras över hur segt det kan vara att vara tonåring... Kommer ju faktiskt ihåg att det var för det mesta riktigt skoj på den tiden och det är det nog fortfarande, men var jag så där seeeeg? Trettonåringen här hemma är världens goaste. Men allt är ju så förbaskat segt. Det är liksom ett Alfons Åberg-skimmer över det hela, jämt och ständigt. Nästan. Ni vet, "jag ska bara..." Men trots allt... Han är go och snäll. Och jag är glad och stolt över att vara hans mamma :)

Passade på att ta en rejäl nostalgitripp nu när jag har suttit och funderat lite på tonårsgrejset... När jag var mycket ung så levde jag för "Gyllene Tider".

Varje andetag, både i vaket och i sovande tillstånd, var för grabbarna i bandet.

Rummet var tapetserat med bilder, skivorna snurrade (ja, ni vet LP-skivor *S*) dagar, kvällar och nätter, bilder klipptes ur tidningar och fyllde pärm efter pärm. Jag fantiserade om Anders Herrlin så mycket så att jag i vissa svaga stunder trodde att vi faktiskt hade ihop det, bara det att vi inte träffades live så himla ofta. Ja, herregud... Det gick till och med så långt att min kompis, som tänkte på Per Gessle dygnet runt, svarade "Per" i telefonen när folk ringde...

Lyckan var total när jag fick gå på min första Gyllene-konsert i sporthallen i Piteå..! Jag tror att det var 1981... Grät, som det barn jag var, när dom spelade denna låten...

♥Flisan♥



måndag, oktober 13, 2008

En sista fika i solen?



Kan det ha varit det? Årets sista capuccino på uteservering? Förhoppningsvis finns tillfälle för någon till innan det blir för kallt. Söndagen bjöd ju på så fint väder och vad passar då bättre än att kära maken och jag tog oss en kopp på golfbanans terass, så fick grabbarna stå och slå tills dom tröttnade :)

Blev glatt överraskad när jag kom hem från jobbet idag! Ett tag innan jag skulle sluta så ringde tonåringens kompis hemifrån oss och berättade att dom hade pannkakor på g, men hur var det nu med mjölet och mjölken? Hur mycket av varje? Vis av erfarenhet så vet jag hur det kan se ut i köket efter deras framfart... Speciellt när dom har bråttom iväg till träningen...
Så jag klev försiktigt in i köket, beredd på en tornado och fann ett kök som i princip såg ut som när jag lämnade det i morse. Pluspoäng till grabbarna! Och tydligen hade pannkakorna smakat bra också.

Det regnar i kväll... Då sätter jag mig gärna i bilen och hoppas att denna låt kommer på radion. Den är nämligen perfekt att höja ljudet tills det dunkar i hela kroppen av basen och så är det bara att sätta igång och sjunga för allt vad tyglarna håller!! Bästa bil-sjungar-låten just nu;)

söndag, oktober 12, 2008

Söndag, sol och höstfärger




Underbart att vakna upp denna morgon och solen skiner . Då blir jag glad!


Lördagskvällen tillbringades först på innebandymatch, en mycket rafflande tillställning som en mycket när och kär tonåring avgjorde i slutsekunderna ;)

Väl hemma var klockan ganska mycket och mörket hade lagt sig. Vi gjorde i ordning tacos och tände lite ljus och hade mysmiddag innan det var dags att kasta sig i soffan för att kolla på fotbollen. Fast tonåringen hade andra planer och skulle äta pizza och kolla på matchen hemma hos en kompis. Vi fick alltså klara oss utan honom. Man börjar ju vänja sig.
Men visst satt väl jag hemma med mina föräldrar varje ledig stund när jag var 13?!? Det är jag säker på *harklar och hummar*.


Idag, på eftermiddagen, väntar ännu en innebandymatch för sonen. Hoppas att det också blir en spännande drabbning!


Funderar nu på att dra på mig skorna, ta med mig kameran och gå ut på en lång och härlig promenad i höstsolen. Visst låter väl det som en alldeles förträfflig idé!?

lördag, oktober 11, 2008

Misstänker....

...spaning på intressanta brudar. Varför skulle annars två tonårsgrabbar ringa till varandra kl.08.10 en lördagmorgon och bestämma tid för att åka ner till hallen och kolla på handboll?!?
Kan det vara så att dom helt enkelt är tokiga i sin sport?? Nä. Jag lägger pengarna på att det gäller brudar.


Själv ska jag åka ner till hallen snart också. Men först vill jag visa er detta fina fat som jag har fått av Dubbelörnen. Det funkar alldeles utomordentligt bra att ha lök i ett brödfat.





Den fina olivoljeflaskan har jag också fått av henne. Brödsmulorna på bänken kommer från goda, nybakta köpesfrallor.

fredag, oktober 10, 2008

Fredag

Vilken härlig fredag det har varit idag!
En trevlig dag på jobbet, lagom stressigt och med fredagsfika, glada skratt och som avslutning fina ord och bevis på uppskattning från en medarbetare :) Sånt värmer alltid.

Efter jobbet så åkte jag och kollade på skor för ovanlighetens skull *försöker se allvarlig ut*.
Provade och provade, men idag så var det tyvärr inget par som riktigt föll mig på läppen.

Nu har vi kommit hem från tonåringens träning och inhandling av fredagsmysattiraljer, så det är nu som soffan ska tas i besittning och "Idol" ska det tittas på!

Hoppas att Ni har en mysig fredag "där ute"!

Jag = vinnare

Tänk att jag hade tur i lotteri för en gångs skull!
Ni kan se vad jag har vunnit hos Kicki med bloggen och butiken/ateljén "Min Skattkammare" :)

tisdag, oktober 07, 2008

Alldeles hopplös!

Är det inte lite meningslöst nu? Ja menar... Ett inlägg i veckan i snitt...
Men.... Det kan ju bara bli bättre, eller hur!? *ler*

Nu börjar det kännas att vintern inte är alltför långt borta. Frost vissa morgnar med bilrutor att skrapa innan avfärd till jobbet. DET är något som jag inte gillar. Att skrapa bilrutor. Fy fanken. Men, förresten, finns det någon som gillar det?? Skulle inte tro det *S*



Vad har hänt sen sist då... *funderar*
Jag har jobbat som en galning.
Jag har tjatat på grabbarna om läxor som en galning.
Jag har hejat på våra handbollsspelande grabbar som en galning.
Jag har kramat familjen som en galning.
Jag har kört bil som en (helt laglydig) galning.
Och så har jag arbetat lite till som en galning.

Nu ser jag fram emot nästnästa helg då jag är bjuden på tjejmiddag. Känner på mig att det kommer att bli en galet rolig fest ;)