måndag, augusti 27, 2007

Intet är som väntans tider...

Har en son (den yngre) som går som på nålar sedan en vecka tillbaka! Ja, även jag och resten av familjen längtar ju faktiskt :) Till torsdag.
Vad? Vad?? Ut med språket, människa tänker Du väl nu... Jo, det är så att vi ska vara hundvakt i fyra dagar fr o m torsdag och det är väl jag och lillebror som är mest hundtokiga här hemma.
En godsak av rasen Tollare är den efterlängtade gästen :)
Så... Var dag består av nedräkning från lillebrors sida.

Storebror har i kväll beslutat sig för att ta ett kortare eller längre (tiden får utvisa) uppehåll från fotbollen. Det har sett trögt och oinspirerat ut ett längre tag nu. Idrott är hans passion, idrott med bollar inblandade, och då ska det ju vara helskoj att hålla på. Nu har han funderat och kommit fram till att det inte känns så just nu, så då pausar han lite. Klokt.
Han har fullt upp med handbollen och innebandyn iaf.

Pysslet mitt fortskrider bra. Går väl inte med en rasande fart, men kul är det. Idag har jag inte hunnit sitta något. Är ledig i morgon, så då ska jag försöka färdigställa. Maken tittar med stora ögon när jag sitter som klistrad framför symaskinen... Inte en syn han är van vid ;)

Hoppas att Ni har haft en bra helg och en bra start på den nya veckan!

3 kommentarer:

Dubbelörnen sa...

Låter klokt att pausa när han ändå har aktiviteter som håller honom igång...

Det är så roligt med hundar!! Det kanske slutar med att ni blir med hund själva ;)

Men vad tusingen håller du på med?! Som dessutom tar sådan tid?! Kan ju inte vara simpla gardiner?!

Flisan sa...

Visst är det härligt med hundar, saknar ofta tiden med hund. Men, med heltidsjobb och somrar "långt-borti-södern"...Njae...

Kram på're!

Dubbelörnen sa...

Bara det är en tik så finns plats för en semestervovve *ler*