torsdag, augusti 23, 2007

På edra platser... färdiga....

... *pistolskott*! Jupps, nu har startskottet för det mesta som kännetecknar början på hösten gått. Vi s k vuxna i familjen började ju jobba i måndags, som tidigare sagt och idag började grabbarna skolan igen. En himla fin dag att börja skolan på, sådant väder som är önskvärt i andra änden av läsåret, alltså på självaste skolavslutningen!

Lillebrors morgon började med sen ankomst (första skoldagen för läsåret *himlar med ögonen*) och en kraftigt svettig, högröd mamma...

Storebror somnade inte förrän efter midnatt igår, ny klass och skola idag när han börjar sexan. Skulle tro att när lilla spänningen släpper så kommer munnen hanses att öppnas ett antal gånger i gäspningar under dagen..

Vi var fem pinsamma, nääää fyra pinsamma mammor och en coooool (ja, det ska väl gälla i alla lägen då han väl har sagt det en gång!!?) som stövlade in i klassrummet för att syna klasskamrater och lärare. Det blir nog kanske bra konstaterade jag och min kompis när vi lämnade klassrummet efter en timme.

För övrigt så märker man att hösten är på intågande eftersom alla idrotterna har dragit igång igen, alla föräldramöten, alla jobbmöten och så vidare. Jag märker det också på den lite klarare, lite kyligare luften vissa dagar. Me like.

3 kommentarer:

Dubbelörnen sa...

Jaha så du drog uppmärksamheten till er redan första dagen!!! Bådar gott med sen ankomst första dagen!!???

K är igån med skolan o det känns ovant att gå upp så tidigt för att se till att sonen kommer till bussen 0700.. Två dagar/veckan så blir det köra Strängnäs...

Vard rum börjar anta vettig form, tapetsering sker i helgen... Längtar efter en soffa ...
Asså din blogg artar sig så bra *skrattar*
Kramar (såg du MSN meddelanden?)

Lallis sa...

JO men visst känns det att det är nya tag nu och att hösten är här. På både gott och ont kanske..
Njae.. det som gjorde ondast var när jag svängde till och råkade peta mig ganska så rejält i lilla ögat med nageln. DET gjorde ont. Sedan tappade jag balansen och svängde till igen , ut på gräset där det stod ett gäng ungdomar och flinade stort. Där tappade jag helt kollen på cykeln och så ramlade jag och cykeln, men vi slog oss inte farligt. Men det var pinsamt.
Kram Lallis

annasv sa...

Ja, då är hösten här på riktigt då. Men att komma försent första dagen i skolan? Aja baja! *s*

Kram,
AnnaSv