söndag, september 09, 2007

Att ta sig själv och livet på blodigaste allvar...

... ligger liksom inte för mig (ibland kanske då...) och då är det skönt att omge sig med vänner av samma slag :) Så idag bakade jag bullar och packade ner en hög ...

... slog in en liten present ...


... och begav mig till just en sådan vän, Madame Dubbelörn. En nätt liten roadtrip så där på söndagseftermiddagen. Som vanligt alldeles knasigt roligt att träffa henne å maken å sonen. Tänk vad befriande härligt det är för kropp & själ att skratta så där galet så tårarna rinner! Det gör hon & jag för det mesta när vi väl träffas :)

Passade på att diskret fotografera lite hemma hos henne, ville ju inte att hon skulle ana att jag hade en liten baktanke med mitt plötsliga besök (att få lite nya bilder att lägga upp här)....Fler bilder i kommande inlägg!

Visst är det rätt skönt att sitta och trampa på gasen i bilen alldeles ensam, musiken oförsvarbart högt och tillfälle att vackert yla med och testa lite crazy moves!? Jag gillar att köra bil. Gillar lite längre turer. Befriande det med på något sätt. Kanske har det att göra med att jag är norrlänning av födsel & ohejdad vana (inte så knusslig med lite avstånd) eller så spelar det kanske ingen roll i sammanhanget...

Det finns ju, i alla fulla fall, olika saker man kan sysselsätta sig med under en bilfärd...

Idag på hemvägen från Dubbelörnen så snurrade som vanligt tankarna runt lite osammanhängande, hopp hit och hopp dit. Ganska ofta fick jag en bild av ovan nämnda vän sittandes i nya bilen, med gasen i botten (det är ju ett helskottas drag i den), ylandes: "Hooold your horses" upprepade gånger allt medan tonårssonen suckar kraftigt bredvid. Han är trots allt ganska härdad... Ja menar... Ja, ni kanske anar...

En annan sak som jag brukar roa mig med och så även idag, är att bilda ord av reg.skyltar. T ex. JGS kan bli JäGmäStare. Man blir diskad av sig själv om man bildar ord utan bokstäver emellan dom på skylten. T ex. så kan man inte bilda ordet "mask" av reg.skylt med kombinationen MSK. Däremot kan det bli MuSiKant. Det är en någorlunda bra sysselsättning. I brist på annat.


Vad det var i paketet? Fråga mottagaren ;)


13 kommentarer:

Dubbelörnen sa...

Sorry kan inte skriva någon vettig kommentar... skrattar så jag tror jag dööör.... Återkommer...

Orkar inte mer idag, har ont i magen. Men tack du en sån här dag behövdes!!!

Kramar o natti o hoppas squashen var god... ;)

Flisan sa...

Jamen, så ofint av mig!! *skäms* Det är ju jag som ska tacka för den ENORMA squashen, dom fina morötterna och härliga äpplena! Skönt att få med sig lite mat hem till "stan" ;) tack för en uppsluppen eftermiddag, gjorde gott som vanligt :)

Kram.

Skrotmaja sa...

Du är rolig du! Galen. Alldeles lagomt mycket galen. Det gillar jag!

Kram.

Uppe på vinden sa...

Vilka äventyr!! Härligt med såna goa vänner! Ha en bra dag! Kram!

Lallis sa...

Men ni är ju för härliga!
Jag var jsut inne och läste på Omnämnda sida och vilken härlig träff ni verkar ha haft!
Underbart med bullar och fina presenter:)
Kram Lallis

Nicoline på Fädernegården sa...

På tal om registreringsskyltar så blandades skyltarna ihop vid högertrafikomläggningen så att bagaren fick fel skyltar. Det stog DEG på bakplåten och BAK på framplåten.

Jag hittade hit när jag tittade in hos Dubbelörnen.

annasv sa...

vad härlig du är! *s*

Kram,
AnnaSv

Hemma i Ugglebo sa...

Nä men hej på dig du!
Hittade hit från skrattmadame.......o nu har jag suttit här och skrattat en stund.
fast jag har varit här förut för jag kände igen det där med lillstackarn och "lilla" vovsingen.

Vilken utomordentligt bra billek TILL BARNEN...gapskratt...

gillar oftast också att åka bil lite längre sträckor. Man sitter ju lixom där man sitter och det tar den tid det tar!
Kram Katarina

Hallongränd 4 sa...

Visst är det toppen med kompisar man kan skratta med?
Jättefin väggljusstake!! Jag blir jätteinspirerad, har ju både tegelpannor, ljushållare, servetter och decoupagelack hemma. Nu gäller det att få ihop lite tid också...
Kram från Annette

Birgitta sa...

Så trevligt att få besök av en sådan vän som du, kommer med present och ett gott humör. Fint inslaget också. Jag brukar som du göra ord av reg skyltar också, helt automatisk sitter jag där och rabblar tyst för mej själv, men så är jag nog lite av en ordoman tror jag. Jag gillar ord. Kram och ha en skön vecka. Apropå din fråga, titta in hos mej.

Maria-Jag blommar sa...

Så roligt att ha en vän som du dom spontankommer med bullar!!

En Doft Av Danmark sa...

Vad gulligt av dig!!! Där är nog många som önskar att dom hade en sån underbar vän.
Kram
Dorthe

Mindi sa...

Vad KUL! :)
Så gulligt att komma över med nybakade bullar så fint inslagna. :)
Vad gullig du är!!!

I morse när jag skjutsade tjejerna till skolan så roade vi oss med att läsa registreringsskyltar och säga vad de betydde. ;) Det är kul!!!

Kramis
M I N D I