fredag, september 28, 2007

Fiskmåsar i blått nagellack?

Om dom ser snygga ut i det? Tyvärr, den frågan får jag återkomma till (eventuellt) efter nästa konferens. Har alltså inte grunnat på det eller aktivt försökt ta reda på det heller.

Känner nu att jag tog väl i aningens lite för mycket i förra inlägget då jag vräkte på med ord som uttömmande, givande, intressant och så vidare, och så vidare... Det var väl det jag lovade att detta inlägg om konferensen skulle vara... (svär & suckar över min tanklöshet)

Nåväl, konferensen... Den har faktiskt varit mycket bra! Jag somnade inte. Lite blandade ovationer vad gäller de olika föreläsarna, men just idag hade vi en fantastisk man till föreläsare :) Jag skrattade så jag grät och jag grät så jag skrattade! Skitbra på ren svenska.

Maten har varit god. Lax till lunch igår, kött till lunch idag och här kommer gårdagskvällens meny:Oliv- & parmesanpajen:Resten av menyn glömde jag bort att fotografera, av någon anledning...
Underhållning i tre olika skepnader. Dels en egenhändig ihopsatt show av kollegor från annat håll i landet, sedan lite spexiga illusionister (låter som om det inte heter så, men... ni vet...) och till sist ett coverband som man bara ville skulle fortsätta hela natten. Skiiiiitbra röj!!!!

Lite grus i ögonen har man väl i kväll, men det är väl så det ska vara eller hur!?

Idag har min kära make dragit iväg på konferens över helgen så jag och grabbarna får ha mys själva. Det ska vi nog fixa :) Ljusen är tända, det vi ska tugga på ska ställas fram. Nu är det bara grabbarna som fattas... Ska ringa hem dom... Snart...

Jag önskar Er en mycket trevlig fredagkväll !5 kommentarer:

Lotta sa...

Det var bra att det var en trevlig konferens med god mat! Och så mys ikväll med pojkarna, kan det bli bättre!

Varmt tack för gratulationen!

Ha en riktigt härlig helg!
Kram
Lotta

Sofia sa...

Nä, menyn lät blä! *inte nå avundsjuk* Hihi, skojjar bara! Vilken superhärlig meny! Lätt hänt att glömma fota... :)

Hoppas att ni får det mysigt i helgen du och grabbarna!

Kram, Sofia

Mia sa...

Mumsig mat :-))
Tervlig helg till dig oxå och hoppas att ni får det bra du och pojkarna. Jag ska till ditt håll i helgen då vi ska till stora köpcentret.
Kram

Dubbelörnen sa...

Så skönt att det ändå blev till något bra ;)

Mysigt är det väl att få sätta sig vid dukat bord o att sedan få skratta o ha kul då har man ju uppnått det ultimata.

Så mannen o du konfernsavlöser varandra *fniss*

Ha en skön helg
KRamar

Nicolinas boning sa...

Vad bra att du inte somnade;-)
När man har varit iväg på något så kan det ha varit det enda intressanta man haft att göra...ja,se vem som sitter och nickar till alltså...fniss...bara det inte är en själv förstås...vad pinsamt det kan bli när man vaknar av att nacken knycker till och man försöker snegla runt så att det inte märks för att se om nån såg det där...fniss...
Kram/Birgitta
Jag länkar dig...OK?