onsdag, september 05, 2007

Takpanne-projektet


Takpannan blev målad i helgen som var och nu i kväll har jag äntligen tagit mig tid att få dit motivet. Tanken var ju att jag skulle göra en väggljusstake... Vet inte... Ska iaf till att börja med fixa hålen upptill och trä i grovt snöre som upphänge. Sen ska jag bestämma mig för om jag ska ha dit en ljushållare eller icke!
TILLÄGG: Motivet har inte jag målat, utan det är gjort med decoupage-teknik. Alltså en väldigt vacker servett. Tack, Dubbelörnen :)

12 kommentarer:

Lallis sa...

Men gud, vad fin!!
Det ska bli kul att se hur det blir sedan.
Kram Lallis

Sofia sa...

Jättefin som den är! Men jag tror att det blir fint med ljushållare också. Tycker att du gör rätt som avvaktar med den, för att känna hur det känns!!

Lotta sa...

Så fin! Har du målat pelargonian, eller är det decopage?

Ja, du, dockor lär det bli många! Blev en brud igår kväll tex, med slöja och allt. Jag ska förmodligen stå på en hantverksdag vi har här i byn i november och sälja dockor, så jag måste ju sy massor!

Ha det härligt!
Kram
Lotta

Dubbelörnen sa...

Så vacker den blev...
En liten försynt framställan... Eftersom en viss person lämnat det vackra pellisbidraget, så kanske man kan få tänka sig att få beställa en sådan fr tillverkaren... *skrapar med foten*.

*spärrar upp ögonen* Förresten, nu kommer jag ihåg att denna någon faktiskt redan har en beställning innestående på en pellisbrevlåda... Hur lång är egentligen leveranstiden på den ??!! *gapskratt*

Du är superduktig!!
Har du sett mitt mail?
Kramar

annasv sa...

men vad snyggt! vad duktig du är! *imponerad*

hoppas sonens skrapsår har läkt lite nu.

kram,
annasv

Dubbelörnen sa...

Jag som är total amatör vad gäller all slags hantverk... Går det inte att göra detta på plåt... jag menar en plåtpellisbrevlåda ??!!!*ler stort*

Kramar

Christina W sa...

Så fantastiskt fin. Vilken konstnär du är!

Mindi sa...

Men ohhhh... DEN var vacker!
Vad duktig du är!!!!

Vet du hur mycket jag älskar pelargoner???? :)

Ha en riktigt skön helg!

Kramis
M I N D I

Mindi sa...

Vad lustigt att vi skrev samtidigt. :)

Bara för att du ler så sött är det självklart att du får länka till mig.... hi-hi... skojar bara... SJÄLVKLART får du länka. Det värmer att du gillar min sida. :)

Har du kanske en banner så att jag kan länka tebax? :)

Jag tycker att du var duktig i alla fall med pannan... :)

Kramis

Lallis sa...

Kommer in och helgkramas lite:)
/Lallis

Dubbelörnen sa...

Ja, men får man inget svar på sin förfrågan om en plåpellisbrevlådemakeover??!!!

Helgiskramar

MagdalenasHem.blogspot.com sa...

Vad fin takpannan blev! Och lustigt nog har även jag i dagarna målat en gammal takpanna vit, fast gjort ett annat arrangemang med ljus, kanske lägger ut nån bild på den senare, men din gillade jag väldigt mycket :)Vad duktig du är på decopage, själv är jag nybörjare på det och har inte rikitgt kommit igång med det än.
Ha en jättetrevlig helg!
Magdalena