lördag, februari 23, 2008

Måste bara visa "Örnskåpet"!



Ni kanske kommer ihåg att snälla Dubbelörnen gav mig ett mörkgrönt skåp där runt adventstider. Bara för att jag bakade åt henne :)

Skåpet är numera vitt och hänger i vår hall. Tror att jag ska såga ut "speglarna" på dörrarna och sätta dit nåt läckert tyg i stället. Bestämmer mig sen.


Idag har det rensats febrilt i bl a vår skrubb i hallen. Scheize vad grejer man samlar på hög... Det blev ett rejält lass som kördes till tippen. Nu återstår bara en tripp till IKEA för att köpa lite fler förvaringslådor och lite nya hyllor till hallen. Det tar sig som mordbrännaren sa!

Älskade 8-åringen är på kalas. Det höll på att inte bli något kalas för hans del. Surare 8-åring har nog inte funnits i detta landet idag. Ibland behövs det inte mycket för att det ska bli totalt hjärnsläpp för den lille mannen. Det i kombo med en pms-mamma, ja...Tänk själva!


Well, well...
Nu ska vi dra till IKEA, sen ska vi och fira en kompis som hade födelsedag igår, sen ska jag försöka lägga in bilderna på mina onsdagsinköp!




Ha en najsig kväll!

20 kommentarer:

Karin Krut sa...

Örnskåpet ser alldeles bedårande ut, det blir nog jättefint med lite tyg på :)
Ha en skön lördagkväll
Kram Karin

Skatan sa...

Förlåt med din eländes dag får mig att le stort...det är underbart att läsa om livet :)

Skåpet är mycket snyggt. Också precis som det är...Även om tyg ju förståss låter spännande!

Sköt om dig. Ät lite choklad förresten!

Kram.

Skatan sa...

Ha så kul ikväll!

Kram.

NICOLINAS BONING sa...

Det där skåpet är snyggt som det är...men kommer även att bli sååå snyggt med tyg:-)
Spännande fortsättning på ditt dilemma...som jag hoppas att du kommer att rapportera om fortsättningsvis här i bloggen!
Kramar/Birgitta

Anonym sa...

Ja visst är det underligt vad man kan samla på sig saker? Och hur man lyckas trycka in dem i ett skåp eller skrubb som till slut är på sprängninsgränsen....

Dubbelörn sa...

Ohhh så vackert det blev!! Visste väl att skåpet hamnade i rätta händer ;).

Härligt tycker jag det är med projekt som kan verkställas. Som din skrubbtömning. Här börjar jag bli frustrerad över att inte kunna ta itu med något... grrrr. Har satt gubben på att vända potatislandet. Kan i alla fall titta på när andra jobbar *skrattar*.

Kramar

Solsjö - Under en vind sa...

Skåpet är superfint!!!! Kans äkert vara fint med ett tyg i...eller kanske ett hönsnät.....

Låterssom ett bra men tråkigt göra att rensa...det är alltid jobbigt, men jag mår så bra då jag slänger! Farligt ibland!

Längtar efter att få se dina inköp!

Hoppas att din söndag är skön! Kram!

Maria sa...

Super fint!! Ingen dålig present du fick.

mittiminvillervalla sa...

Hallåj tjejen! :o)

Jaha du, du rensar och rensar. Visst är det härligt när man får iväg en massa skrot! När jag väl sätter igång då ryker röde och rått! ;o) Fast då var de det där med att sätta igång :o) Önskar energin infinner sig snarast! Har icke tålamod med detta hängande, vilande och sovande! Gör min redan påbörjat gråa skalle ännu gråare *skratt*

Din skåp blev ju kanonfin! Tänk vad lite färg kan göra det hela mycket snyggare.

När du skrev "det tar sig sa mordbrännarn" kom jag ihåg en lärare jag en gång hade. Han sa alltid såna ramsor. "Här ska du se, sa den blinde till den döve"
och liknande. Han var en kul prick och det är det enda jag minns från hans lektioner! *Skrattar* hade nog dåligt minne redan då! ;o)

Hälsa Kamprad och gänget!

Kramisaar Monika

Ann-Catrin sa...

Oj oj så fint det är... fantastiskt!!
Hoppas helgenb varit brsa trots allt.
kramar A-C

faster atta sa...

Så vackert örnslåpet är! Passar ju alldelles utmärkt i vitt, kan tänka mig att örnen snart kommer och vill flyga tillbaba det.... ti-hi....

~~*Pennyshouse*~~ sa...

superduper snyggt!

Blir fint hur du än gör!

kram Pernilla

Nygammalt sa...

Skåpet blev hur snyggt som helst!
Ja det där med förvaringar kan man ju ha hur mkt som helst, eller iaf så mkt som ryms för man har ALLTID nogonting att fylla dessa utrymmen med. Duktiga du som rensade bort, bra för trivseln om inte annat.

Ha ha, kan nästan se dig och din 8-åring ;)

Kramar till dig!

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Vilken fantastiskt snäll Örn som har gett dig det där skåpet! Den örnen visste vad som passade till dej! Det var med andra ord ingen "hafsörn"!
Jag borde också åka till tippen med lite "skrot"...hmmm
Kram
Marie

Anonym sa...

Verkligen ett vackert skåp! Det var ett tag sedan jag tittade in hos dig, märker jag... Så blir det när man är dator-lös. =)

Kram,
AnnaSv

Anonym sa...

Vilket snyggt skåp du haft turen att få:-) Snäll den där "örnen" må jag säga:-) Jag tycker det är jättefint i nuvarande skick men tror även att ett snyggt tyg kan bli mycket läckert!!
Läste om 8 åringen och fnissade lite, vilken tur att det blev kalas trots kontroverser innan!! Hoppas "pms-mamman" hittade något extra fint på Ikea så humöret steg i takt med shoppandet;-) Det brukar vara bra att handla lite som då och då som små glädjekickar i tillvaron. Konstigt att det är så, i allafall för mig, kan känna mig heldeppig någon dag och så hittar jag någon liten fin sak eller något snyggt tyg och vips är humöret på topp och allt känns minsann mycket lättare om hjärtat:-) Att "vädra plånkan" då och då är nog nödvändigt tror jag!!
Ha en fortsatt bra dag och kram från mig

Dubbelörn sa...

Hallå du kan väl inte skriva så på MSN o sedan vara tyst!!??? Jag vill ju veta!!!! Har ju inget annat att ägna mig åt så nu väntar jag på mer info.... ;)

Kramar

Linneagården sa...

Å, vad snällt att få ett skåp. Bra byteshandel.. det blev ju kanonfint!

Ha det gott /madelene

Skatan sa...

Hej kompis!

Inte blev du väl kvar på IKEA?

/ORoat fjäderfä

Sallys hus sa...

Helllå pms-skruttan!!!

Har just konstaterat att när du väl behagar göra inlägg så går det snabbt.....hann lixom inte med...
Man bugar, bockar o tackar för att det inte visas bilder på ofärdiga alster, dammråttor och trösklar som inte finns....fniss.....
Tur att jag hann ställa dit tulpanerna.......fniss....

Det där örnskåpet tycker jag inte alls passar där.....
Jag vet ett mycket bättre ställe.......

Vet du!!!
Nu är nääästan alla kläder äääntligen uppackade....phu!
Ha det gött!
Kram kram