onsdag, mars 12, 2008

Så irriterande!

*muttrar och svär*
Alltså... När jag blir sugen på att göra något, då ska det göras NU! Sen sätter jag igång med en väldans fart och tycker att det är jääättekul... Sen om jag alltid avslutar det jag påbörjat, det är inte helt garanterat. Men börja det ska jag.
Så var också fallet idag. En mössa skulle börja stickas. En streetmössa. Garn inhandlat, rundsticka inhandlat. Nöjd. Ja, nöjd tills för fem minuter sedan. Glad i hågen skulle jag sätta igång, men vad ******** !!! Helt fel rundsticka! Gahhhhh! Då blev jag så irriterad och sitter därför här och muttrar & svär. Vilka problem man har... Nåja, stickan skall åtgärdas i morgon och så är det bara att göra ett nytt försök . Om suget finns kvar. Surely not.

Skulle åter på loppisen i går för att kolla om någon av pigtittarna fanns kvar. Kom tyvärr inte iväg. Även där får nytt försök göras en annan dag.

Här har det regnat hela dagen. Trist är det. Känns som om jag bara sett någon liten glimt av solen då och då senaste veckan. Men för att vara positiv, jag kommer att uppskatta den desto mer när den väl dyker upp igen. Eller hur!? *ler*

I morgon är det torsdag och det betyder att det är bara en dag kvar till fredag, en favvodag :)

Ha en härlig torsdag everyhopa!

4 kommentarer:

Dubbelörnen sa...

Du det där du berättat låter vääääldigt bekant... kan det vara MOI som har samma beteende???

Men Herre Güd hür länge måste man hålla det där tempot üppe??!! Många minüter eller??? Säg nü inte en hela dag väl???????

En stor kram till dü ;)

Under en vind sa...

En till som vill att planer ska förverkligas på stört!! hi hi....

Ha det bra! Kram!

Ljuva ro sa...

Så jobbigt! Va roligt att sticka, var evigheter sen...!

Vita tankar sa...

Jodå, här finns en till som är snabb i starten och blir tvär när det inte går som det ska...och det gör det ju alltid. Går inte som det ska alltså...
Har bakat de där godismuffinsarna och fick in dem i frysen. De ÄR ännu godare frusna...