söndag, augusti 17, 2008

Söndag...

... och det bara regnar. Och regnar. Det är inte så charmigt längre.

Kan i alla fall meddela att maken har dragit ett varv till över trappan och jag ska dra ett varv till, sen är nog själva måleriet klart. Så snart kan vi ta itu med det roliga, själva trappstegen :)

Helgen har varit lugn och skön med goda vänner på lördagsmiddag. Före det var jag en sväng till Västerås med ett par kompisar. Vi gjorde ett besök på Country House och en runda på stan med god och sen lunch som avslutning :)

Tonåringen var inne i Stockholm City, i Kungsträdgården, med kompisar på Ung08 och diggade! Lillebror var aningens avundsjuk över att han inte hade fått se Adam Tensta...

Nu är det bara jag och maken hemma. Lillebror är på födelsedagspartaj med bio och tonåringen är hos en kompis. På onsdag börjar skolan igen... Lillebror behöver bändas tillbaka till normala tider... Han är sjukt morgontrött. Tonåringen är lätt att få upp på morgnarna. Tack och lov :)

Såg nyss ett test som AnnaSv hade gjort och givetvis hoppade jag in på den sidan och gjorde testet jag med!

Flisans personlighetstyp:

Tystlåtna, vänliga och samvetsgranna. Pålitliga. Sätter oftast andras behov framför sina egna. Stabila och praktiskt lagda. Värdesätter trygghet och traditioner. Välutvecklat sinne för form och funktion. Uppmärksamma på detaljer i det sociala samspelet. Extremt lyhörda för andras känslor. Vill vara till nytta för andra.

Karriärer som skulle kunna passa Flisan:

Inredningsdesigners, designers, sjuksköterskor, administratörer, operativa chefer, sekreterare, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, juristassistenter, präster, kontorsansvariga, affärsinnehavare, ekonomibiträden, hemmafruar/hemmamän, trädgårdsmästare, kuratorer, familjerådgivare, hälsovårdspersonal, bibliotekarier, medicintekniker.


Kram och jag önskar Er en bra start på den nya veckan!!

7 kommentarer:

synne sa...

Godafton.
Höres ut som du och maken har en bra och skön afton.
Här går det i lugnets tecken efter ett besök på akuten igårkväll. Hade en date med en geting som inte slutade så bra.
Men nu är jag på g igen.
Ha en skönt kväll vännen.
Synne.

Katarina sa...

Hallå där....
Huuu va glad jag är att vi inte bor där uppe......Kungsträdgården...själva!!!Himmel jag skulle vara en sån där pinsam morsa som gled efter för att kolla så de överlever....

Men du hallå där.......Här visar Flisan upp bilde rpå sitt hem så missar jag det!
man får ju skämmas....
Trappen blir ju hur fin som helst...tänk dig sen med ett å annat fat väldoftande tvålar och ljuslyktor som lyser och kanske ger i från sig en å annan rökpuff....gapskratt......

I morgon börjar skolorna här så vi har just gjort ett halvhjärtat försök att få kidsen i säng...det gick inge vidare......ska snart ta på mig de hårda handskarna.....
Här ska de byta rum så det blir massor med mer målning här.....suck....
Kramizzzar

Dubbelörnen sa...

Vad trevligt du verkar ha haft det....

Kul för dig... *inte bitter alls*

Kram

Vardagens guldkorn sa...

Ja vad ska man säga om regnet... tur att man kan shoppa =) Vissst är det en härlig butik ,Country Home! Kan tipsa om Änglaboden i Irsta utanför Västerås om du har vägarna förbi fler gånger. Samma stil ungefär på butiken fast mindre. Väldigt mysig.
Hälsningar Linda

Dubbelörnen sa...

Äh vafasen, jagilladäj o vill åka på fler skrattråotripps så...

Vi hörs o ses den 22... ;)

Kramizzzzzz

Ann-Catrin / finthemma sa...

Hallå där!!
verkar som om ni haft det mysigt!!
ja nu är det dags för skolstart.har oxå en som är så där morgontrött... ojoj hur ska det gå
Men vilket roligt test.. det måste jag prova oxå!!
'
Kraaam A-C

Fembarnsmamma och student sa...

Hej! Hittade hit från Anna! Fin blogg! vad gör ni med trappan?