tisdag, september 23, 2008

Svordomar, svordomar, svordomar och så lite fler svordomar....
Tänk vad ens sinnesstämning kan förändras helt abrupt!

Här kommer man körandes från jobbet och har ett synnerligen uppsluppet och väldigt frejdigt samtal med Dubbelörnen per telefon...

Sekunderna efter att jag har lagt på så åker mina mungipor ner till den gummerade bilmattan... Nån "idiot" hoppar fram på vägen framför min bil och håller hotfullt upp ena handen! Va'!!!???
Denna "idiot" visar sig vara självaste herr Trafikpolis som myndigt vinkar in mig till sidan...

Fram med körkort, blås, helt ok, men annat inte ok... Då känner jag att jag blir lite geléartad i kroppen och inser att jag axade på lite för mycket i starten... På 30-sträcka... *kallar mig själv ett stort klantarsel*.

Resultatet kan Ni ju se här ovan... 2 400:- fattigare. Ska väl vara glad för att jag inte blev av med körkortet.

Det som irriterade mig nästan mest var att herr Trafikpolis nr 2 var helt och totalt humorbefriad. Jag såg glad ut i jämförelse med vad han gjorde. Basattnivet.

Weeeeeell.... Jag låtsas som ingenting och behåller shoppingkassan intakt inför vårt besök hos Ugglis och Skattkammarfrun på torsdag :)Le och var glad, ty det kunde vara mycket mycket värre ;)
Tillägg någon timme senare... Tänk... Här skulle man bara skicka ett litet enkelt kort till en god vän och det utvecklar sig till värsta soppan både vad gäller min fortkörning och andra saker... Dom andra sakerna får Ni ta med den goda vännen! *garvar läppen av mig* Inte visste jag att det dolde sig en sådan liten "fuling" i den beskedliga kvinnan... *garvar ännu mer*

13 kommentarer:

Skatan sa...

Kära nån! Det där väntar jag på vilken dag som helst. Det är alldeles för lätt att gasa lite, liiiite för mycket. Jag höll förresten på att köra över en gubbe i en gräsklippartruckliknande tingest på vägen hem. Kanske kan det få dig att glömma din egen fadäs för en stund?

Kram.

A.

synne sa...

Alltså, idioter mitt i vägen kan vara farliga, och värst är de som totalt saknar humor....
Han hade säkert varit idiot för länge hehe....
Nej då, alla poliser är inte idioter. Men jag tror att de som jobbar med trafik är antingen helt färska, eller sådana som gjort nått galet och blivit förvisade ut på en väg någonstans.
Var glad det inte var här i nabolandet. Då hade du fått 1000 kronor till för att du pratat i mobilen.Här tror jag du hade fått det dubbla i böter och blivit fotgängare.
Så där har du ialla fall nått att vara glad över hehe....
Hoppas det blir kul på torsdag med Dubbelörnen.
Kramen Synne.

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Men kära flisis.......höjden av otur alltså.
vilken tur att du klarade körkortet ändå.

skönt att se att du tar det som en klackspark...hihihihi....
klart du ska shoppa...nu måste du ju tröstshoppa..

Kram Nilla
ps.håll löst på gasen nästa gång...hihihihi..ds

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Neeej så tråkigt! Det är ju så förb... mycket pengar. Men som sagt det var väl tur det där med körkortet!
Tycker att dom kan sätta ut varningsskyltar när poliserna kan hoppa ut så där i gatan... De har ju varningsskyltar för fortk.kamerorna som är utplacerade lite här och där...
Jag brukar iaf sakta ner lite när jag ser en sån skylt, men så fort jag åkt förbi gasar jag på igen... ja, så man gör...
Kram
Marie

Min Skattkammare sa...

Tvi och fy....tänk så mycket annat roligt, än att stampa på gasen, man kan göra för de pengarna......eller kanske inte....hi hi....;o)
Jo, fytusan, jag känner mig hängig, det ger sig inte heller. En liten titt kanske......annars får det bli en annan gång, för det är ju inte så trevligt att bli smittad i onödan heller.
Stor kram till dig glada Fliset, och TACK för alla muntra hälsningar du skickar!
Kicki

Min Skattkammare sa...

Ohh....visst är butiken öppen! Det var mest er jag tänkte på, att ni kanske inte vill bli smittade. Jag hade verkligen önskat att slippa bli smittad nu när det är så fint ute, men vad är en liten förkylning jämfört med all världens elände?? *ler skamset*
Då kanske vi ses i allafall!? Är det fint och ni kommer på dan så går det att sitta i pergolan, det var så skönt där idag!
Kramis så länge!
Kicki

Ljuva ro sa...

Fy så trist!!! Men en shopping tur till butiksstråket låter allt annat än trist!

Skatan sa...

Hej Fisan!

Hur har du det idag? Har ilskan lagt sig? Hoppas det...

Kram!

Smajlis sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Smajlis sa...

Det är jag som har skrivit kommentaren som är borttagen, min dator ville inte riktigt som jag ville...

Skulle iaf tacka så mkt för kommentaren i min blogg. Och beklaga dina böter. Fy sjutton vad tråkigt! Så arg jag skulle bli!

Hoppas iaf att ilskan har lagt sig!

Kram Alexandra

Saramedflera sa...

Hej
Vilka tråkiga pengar att betala, inte roligt. Hoppas att ilskan lagt sig.
Kram Sara

Hemma hos lilla mig sa...

Åhh, vad tråkigt med böter:-(
Usch, aldrig roligt att betala så mycket till böter.
Kram

Mollan70 sa...

Usch, böter är inte kul.