måndag, augusti 13, 2007

Känner mig gnällig...

... ja, det gör jag. Kul inledning på ett inlägg, just sådant som gör att man verkligen känner att "ah, detta vill jag verkligen läsa!" Mm, säkert... Men, never the less, gnällig är vad jag känner mig.


Lillebror i huset är ganska jobbig för tillfället, så jag påverkas av honom. Schysst att skylla på en 8-åring, va?! Men han har faktiskt inte varit speciellt trevlig att ha att göra med efter tre veckors total bortskämdhet hos farmor & farfar. Av erfarenhet så vet jag ju att det tar ett tag att bända tillbaka till det normala, så jag/vi får bida vår tid och sakta men säkert skruva åt *S*


Helgen som gått har annars ägnats åt fotbollscup för storebror, lite umgänge med vänner och så lite obligatoriskt semesterslappande som för min del har bestått av mycket tid här på nätet. Har kollat in en massa sköna bloggar :) Fotbollscupen slutade, för övrigt, med avgörande straffar i kvartsfinalen, som tyvärr slutade i förlust för våra grabbar. Spännande var det iaf!
Nu ska jag rycka upp mig och hugga tag i lite städning och börja lägga fram kläder för morgondagen. Vi åker till Göteborg i morgon bitti, hoppas att Liseberg är förvarnade & på det klara om att vi kommer! För from i morgon och fram tom torsdag går knappast någon åkattraktion säker ;)

Ha en bättre dag!

2 kommentarer:

Dubbelörnen sa...

Du vet att jag tänker på dig när du är i Götet o hoppas det trots allt löper smidigt. Annars så för väl er familj gå vilse nånstans *skrattar*

Kram

Flisan sa...

Mm, Örnen, det känns bra att du har oss i åtanke... Håll telefonen öppen för inkommande sms!

Kram.