lördag, oktober 20, 2007

Syskonkärlek..?

Alltså... Vad är det som finns inbyggt i mina söner, dessa bröder, som gör att dom bråkar ta mig sjuttsingen nästan jämt!?!? Värre retstickor har nog ingen skådat på norra sidan av vårt klot *suck*... Man hör näbbiga röster bjäbba däruppe och så varvas det med lite rop ner för ett försök från endera sidan att få stöd hos modern. Säg att ni har det så här också, Ni som har söta ungar... Iaf ibland!? Då och då?!
Ibland finns tålamod i massor, men för det mesta så tryter det efter en stund och jag blir en skrikig moder...en stund.... Tur att dom är världens goaste ungar annars, bara inte bredvid varandra *S*

Tre matcher idag för storebror. Två vinster och en oavgjord, så det är han ju nöjd med :)

Var iväg och shoppade lite med grabbarna här på sena eftermiddagen. Medans jag gick in och kollade lite heminredning så knatade dom iväg in på ICA och handlade varsin läsk. När vi sedan möttes upp och hade gått en bit så började dom fråga varandra var drickorna var... Dom hade snällt betalat och sedan traskat därifrån utan att ta burkarna med sig... Miss i kommunikationen, båda trodde att den andre skulle ta dom ;) Så kan det gå men naturligtvis hade kassörskan sparat dom bakom kassan :) Slutet gott, allting gott!

Nåt helt annat...För dom som undrar så står byrån kvar i garaget, ej färdigmålad. Tappade ju gnistan när jag väl bestämde mig för att den inte ska in i hallen igen *S*

Jag vill önska Er alla en mysig kväll!

18 kommentarer:

Nicolinas boning sa...

Äsch,så där har vi alla haft det som har barn...men det går över...skratt...när dom är ca 18 år;-)
Kramar/Birgitta

Dubbelörnen sa...

Tja sonen är ju 17 och ett halvt o han tar allt ut på oss... o vi märker ingen avmattning... än;)

Kramar

Esters mamma sa...

här är det likadant, det är bråk jämt. sen är dom jättebra kompisar ett tag och sen är det igång igen.
natti natti
ps. vilken duktig sportkille och lag som vann så mycket.

Christina W sa...

Åhhh jag känner igen det.
Mina grabbar var också så där och de är olika som natt och dag på alla sätt. Ofta var de som hund och katt och man höll på att bli galen. Men nu är de i övre tonåren och även om de inte umgås med samma kompisar så finns lojaliteten där och de skulle skydda varandra om någonting hände och när den ena sonen hade lite jobbigt slöt den andra upp på ett sätt som jag aldrig trott.
Det är nog bara så att den man älskar mest och litar på mest kan man bråka med mest.

Lotta sa...

Känner igen det där. Så kan fortfarande mina söner hålla på, och de är 13 och 16 år gamla! Fast det blir bättre och bättre. Nu bråkar de med 5-åringen istället. Eller rättare sagt, hon bråkar med dom! ;-)

Ha en härlig söndag!
Kram
Lotta

Manschettproletären sa...

Det där känner inte jag alls igen ;)! Förstår inte hur du menar - att syskonen skulle bråka? Nej, det är nog DU,min Brutus, som brister i ditt föräldraskap - mohahahaha.

Hittills idag så har de yngre modellerna hunnit bråka om det mesta mellan himmel och jord och just nu pågår en hetsig diskussion om en tejprulle och vem som bör betraktas som dess rättmätige ägare. Det allra härligaste är ändå när äldste sonen över allt annat larm ljuder som en brölande mistlur "TYST!!!" så fort någon yppar ljud som kan tränga in i hans rum när han sover eller lyckas genomtränga volymen i hans datahörlurar.

Hallongränd 4 sa...

Lucky you! Du har 2 söner och dom bråkar med VARANDRA. Jag har en dotter som snart är 12 och hon bråkar med MIG så jag tror jag ska bli tokig. Fast däremellan så är hon ju världens goaste och finaste, förstås. Det är tur ungarna är ens egna, annars skulle man väl aldrig stå ut.
Kram från Annette

Uppe på vinden/Under en vind sa...

Visst kivar även barnen här....oftast leker de och har kul med varandra men ibland blir det både hårda ord och slagsmål....skillnaden kan vara att jag har en av vardera kön....

Må gott, kram!

Hemma i Ugglebo sa...

Ha ha...nej du måste ha retat storken!!
mina barn är alltid sams....de bråkar aldrig och är så oootroligt givmilda mot varrandra.....fniss...
De bråkar aldrig om vem som har störst plats i tv soffan eller i bilen och är något borta skyller de aaallldrig på varran.

Nu är i alla fall jag hemma efter min badhelg. Det gick utan coopkassar..jag kom i bikinin...knappt.
Nu måste jag bara vila upp mig lite...gäsp!
Kram

Ljuva ro sa...

JAg och min bror av stundom som hund o katt, men idag bästa vänner! Men visst var vi jobbiga när vi höll på som värst...

Nostalgi och romantik sa...

Det brukar ju vara så att man gnabbas med syskon!! De gillar säkert varandra alldeles otroligt mycket, det brukar ju vara så...
Kram
Marie

faster atta sa...

Tihi... härligt att höra att det gnabbas i fler hus.....

kram

Hemma i Ugglebo sa...

Vad då hjärnspöke borta???

Skrev jag inte att mina barn alltid är 2 änglar???

Du är så välkommen tebaks hit en å annan pryl hamnar faktiskt i butiken oxå!!!

Skrynklig är bara förnamnet....russin kommer efter..
Kram o godnatt!

Mindi sa...

Vet du, jag blir sååå glad (?) att höra att det inte bara är mina barn som tjafsar JÄMT! Det har de nog gjort sedan den dagen lilla syster föddes... gnabbat med varandra. Ibland blir jag tooooooookig!!! Jag tycker att alla andra syskon är så goa och snälla mot varandra medans mina bara bråkar med varandra... heeeela tiden. ;)Men man får väl hoppas att de så småningom ska kunna bli riktigt goa syskon och vänner. ;)

Kramis

Dubbelörnen sa...

Väntar med spänning på om dö bajers kommer så du får mer plats för nytt mörtchendajs ;)

Har mailat brüden... o väntar ivrigt!

Ta o testa med lite Flisans bak smakar bra hos medarbetarna så ska du se det blir fart *skrattar*
kramar

Manschettproletären sa...

Länka på bara!!!

"Länka på, länka på, vi har långan..." nä, det var nåt annat va??

netha sa...

De tjafsas hela tiden minsann här hemma i olika grupperingar, ibland är det storflickan 20 år som retar ihjäl sig på minstingbrorsan som är 8, eller så är det storebror mot lillebror, eller så är det minsta flickan mot storebror, eller så är det jag mot alla.
Dy tusan vad det är trist med tjat och gnat, fast jag blir riktigt lycklig och glad av att läsa att så många har det lika taskigt. Jag trodde ett tag att det bara var hos oss. :-)
Kramis och hoppas du får en fin dag.

Hemma i Ugglebo sa...

Ho hoooo.....