onsdag, april 30, 2008

"Vintern raaasat ut bland våra fjällar...

...drivans blooooommor smälta ner å dö!" *hämtar mera luft* "Sköna maj, välkommen till vår bygd igen! Sköna maj, välkommen, våra lekars vän!" *sjunger av hjärtans lust*

Här är jag igen. Jag är glad att Ni fortfarande hittar hit, trots att jag är usel på att göra nya inlägg. Men Ni vet... Ibland så är det bara fullt upp i livet! Fick oväntat besök i onsdags fram till i går, det var trevligt :) Det har varit cuper å slutspel å jobb å härlig vårsol som har slukat min tid!

Valborgsmässoafton. Några vänner kommer hit ikväll, karlarna är och handlar det sista nu. Vi ska äta röding som dom fiskade för någon helg sedan. Jag är helt såld på röding. Grymt god firre.
Jag har tagit hand om inköpen på bolaget. Lite vanskligt att låta mig köpa vin, då jag själv inte tycker om det utan håller mig till cider å öl å goda drinkar *S* Men, det brukar funka när jag går efter fina etiketter *asg* Vi får se vad dom säger denna gången ;)

Mamma hade handlat på Pentik till mig. Passade alldeles utmärkt bland mina andra gröna grejer på min nya hylla i hallen:Dags att fortsätta sjunga upp inför kvällen :)
Ha en trevlig kväll!

5 kommentarer:

Dubbelörnen sa...

Rööööding!!!! *skriker jag* Och fiskat SJÄLV!!!????

Var tusan har de varit??!! Vi älskar röding o då menar jag riktig röding inte nån variant fr Danmark *skrattar*.

Sjunga tycker jag vi gör när vi träffas på tisdag. För vi gör väl det vid Europaskolan? Passar utmärkt som utgångspunkt för vår vidare framfart... Men vi berättar inte om det för sonen *skrattar dubbelvikt*. tycker vi testar "Sjung om stundentens lyckliga..."

Härligt att det ordnade upp sig med det andra *ler*.

Kramar till er alla, fr oss alla

Gårdsromantik sa...

Ha en riktigt trevlig Valborg och njut av den goda rödingen!

Kram Maud

synne sa...

Hoppas brasan tog sig hos er. Här i nabolandet firas inte denna vackra högtid. Jag funderar skarpt på att införa den här från och med nästa år....
Nått saknas när man inte får stå och småhuttra framför en en stor brasa, sjunga och köpa korv och glass och ja du vet....
Kram vännen.
Synne :D

Frida sa...

Låter som en trevlig kväll. Fin pentik! Ha en fortsatt trevlig dag!
Kram Frida

Hallongränd 4! sa...

Ammen, va kul å få livstecken på bloggen från dig till slut. Har funderat vart du tagit vägen. Hoppas både firren och vinet smakade bra.
Kram från Annette